5 beneficii ale unor jocuri de societate pentru copii

0

Joaca este cea mai simplă metodă de a învăța lucruri noi pentru copii. Prin joacă, încă de la vârste fragede, ce mici reușesc să descopere elementele lumii exterioare. După vârsta de 6 ani, când cel mic are răspunsul la aproape toate întrebările de genul „Mami, ce animal este acesta?” sau „Tati, de ce sunt copacii verzi?”, este momentul perfect pentru jocuri de societate pentru copii. Fie că sunt jocuri de societate pentru copii cu cărți, cu personaje sau cu zaruri, jocurile interactive sunt ideale pentru copii. Le putem găsi acestora 5 mari beneficii:

  1. Jocuri interactive de societate pentru copii 6 ani+ La Cucaracha Ravensburger preț

    Jocuri interactive de societate pentru copii 6 ani+ La Cucaracha Ravensburger

    Cu jocuri de societate pentru copii se dezvoltă spiritul de a lucra în echipă. Joaca împreună cu alți copii sau chiar cu părinții poate fi o problemă pentru cei mici, pentru că știm că, uneori, le este greu să împartă jucăriile. Tocmai de aceea cu jocuri de societate pentru copii cei mici învață să lucreze împreună cu alții pentru a avea succes.

  2. Cu jocuri de societate pentru copii se dezoltă capacitatea de a comunica. Vârsta de +6 ani poate fi dificilă în ceea ce privește comunicarea pentru copiii timizi. Cu jocuri de societate pentru copii aceștia pot să se deschidă mai ușor, să vorbească și să schimbă păreri cu ceilalți participanți.
  3. Cu jocuri de societate pentru copii se dezvoltă capacitatea de a gândi strategic. Jocurile interactive, cu scop educativ, sunt perfecte pentru a-i face pe cei mici să își pună la contribuție toate atuurile. De exemplu, când vormbim despre jocuri de societate pentru copii La Cucaracha Ravensburger, fiecare jucător trebuie să își creeze o strategie pentru a putea prinde gândacul buclucaș, adică pentru a câștiga. Cei mici înțeleg mecanismul jocului și, făcând calcule simple, speră la un anumit număr când dau cu zarul.
  4. Cu jocuri de societate pentru copii înveți să fii competitiv. Jocurile interactive de societate sunt atât de populare chiar și în rândul adulților pentru că stârnesc în fiecare o nevoie primară de a concura cu ceilalți și de a învinge. Copiii joacă aceste jocuri împreună cu părinții sau cu alți colegi de grădiniță sau de școală, iar câștigătorul se bucură de reușită.
  5. Înfrângerea productivă cu jocuri de societate pentru copii. Și, pentru că la orice joc există victorioși și pierzători, cu jocuri de societate pentru copii este esențial ca cei mici să învețe cum să reacționeze atunci când nu se află pe primul loc. De altfel, cu jocuri de societate pentru copii, se exersează perseverența, ambiția și puterea de a dezvolta o nouă strategie pentru a câștiga jocul următor.

Descriere jocuri interactive de societate pentru copii 6 ani+ La Cucaracha Ravensburger

Jocurile interactive de societate pentru copii 6 ani+ La Cucaracha Ravensburger îi vor amuză pe toţi copiii mai mari de şase ani, constituind şi o modalitate distractivă şi relaxantă de petrecere a timpului liber al adulţilor. Gândacul de bucătărie este „personajul principal” al acestui joc, şi deci, cel în jurul căreia se învârte întreagă acţiune. Jucătorii trebuie să prindă cât mai repede gândacul de bucătărie, folosindu-se de ustensilele date pentru a-l atrage în capcană pe „inamic”. Ustensilele vor putea fi folosite însă numai după aruncarea zarurilor. Cei mai norocoşi vor aruncă zarurile în aşa mod încât vor avea voie să folosească o furculiţa, un cuţit sau o lingură pentru prinderea gândacului în capcană. Jocurile interactive de societate pentru copii 6 ani+ La Cucaracha Ravensburger se recomandă a fi jucate de către 2 până la 4 persoane.

Mai multe detalii despre aceste jocuri interactive de societate pentru copii 6 ani+ La Cucaracha Ravensburge, dar și despre alte jocuri de societate pentru copii şi familie găsiți pe kiddys.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
5 beneficii ale unor jocuri de societate pentru copii, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor