Dezvoltarea inteligenței și apropierea între generații cu un joc memorie puzzle copii şi adulţi

1

Chiar și când copiii noștri depășesc vârsta de 20 de ani parcă tot ne vine să le cumpărăm jucării. Asta pentru că, în inima noastră, sunt aceiași drăgălași ce abia se țineau de marginea patului și aveau emoții în prima zi de școală. Pentru a petrece un timp prețios alături de copiii de peste 9 ani și pentru a ne crea o amintire frumoasă, un joc memorie puzzle copii şi adulţi este o idee excelentă. Unde mai pui că o astfel de activitate îi ajută pe cei mici să își dezvolte inteligența și, pe adulți, să scape de stres și să uite de griji.

Duminica e zi în familie cu un joc memorie puzzle copii şi adulţi și o cină gustoasă

Joc memorie puzzle pentru copii și adulți 500 piese Violetta Iubeste Muzica Ravensburger preț

Joc memorie puzzle pentru copii și adulți 500 piese Violetta Iubește Muzica Ravensburger

Dacă în timpul săptămânii programele în familie pot să fie încurcate, în weekend, măcar duminica, este perfect ca timpul să fie petrecut în familie. Fie că mergeți la film, în parc sau rezolvați împreună un joc memorie puzzle copii şi adulţi, veți petrece clipe prețioase. Acum este momentul să lăsați deoparte problemele și, completând un joc memorie puzzle copii şi adulţi, să discutați liber cu cei mici: ce supărări au, cum merge cu școala, ce vor să facă în vacanță etc.

Din păcate, copiii tind să se refugieze în tehnologie și să uite adevăratele jocuri, mai ales cele împreună cu familia. Părinții trebuie săse implice și să demareze astfel de proiecte, pentru a nu crea nicio secundă o barieră între ei și copiii lor. Rezolvarea unui joc memorie puzzle copii şi adulţi de peste 500 de piese este o punte de legătură ce poate fi folosită la orice vârste.

Ce tematică alegem pentru un joc memorie puzzle copii şi adulţi?

Un joc memorie puzzle copii şi adulţi le dezvoltă copiilor capacitatea de a gîndi, de a face raționamente și strategii. Dar ce imagine să aibă jocul nostru de puzzle? Dacă vorbim despre copii cu vârste de 9-13 ani, este foarte posibil să avem succes cu un joc memorie puzzle copii şi adulţi cu o vedetă preferată. Fie că este Violetta, trupa One Direction, Demi Lovato sau fotbaliști pentru băieți, important este ca aceștia să rezolve cu drag puzzle-ul. Îm plus, un joc memorie puzzle copii şi adulţi poate fi înrămat ulterior și folosit pentru decorarea camerei copilului.

Descriere joc memorie puzzle pentru copii şi adulţi 500 piese Violetta Iubeşte Muzica Ravensburger

Jocul memorie puzzle pentru copii şi adulţi 500 piese Violetta Iubeşte Muzica Ravensburger este recomandat intervalului de vârstă 9-99 de ani, având o dificultate ridicată. Alcătuit din nu mai puţin de 500 de piese decupate manual şi individual realizate pentru a se potrivi numai în locurile special stabilite, jocul puzzle pentru adulţi şi copii este o modalitate perfectă de petrecere a timpului liber. În plus, acesta oferă posibilitatea celor care îl construiesc să îşi realizeze propriul tablou pentru decorarea pereţilor locuinţei, întrucât, la finalul amplasării corecte a pieselor, jocul puzzle poate fi lipit de un suport şi utilizat că obiect de decor. Jocul memorie puzzle pentru copii şi adulţi 500 piese Violetta Iubeşte Muzica Ravensburger este testat din punct de vedere al culorii şi al formei perfecte şi foarte rezistent, datorită materialelor de înaltă calitate din care sunt realizate piesele pe care le conţine.

Mai multe detalii despre acest joc memorie puzzle pentru copii și adulti 500 piese Violetta Iubește Muzica Ravensburger, dar și despre alte jocuri puzzle pentru copii găsiți pe kiddys.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Dezvoltarea inteligenței și apropierea între generații cu un joc memorie puzzle copii şi adulţi, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor