Timp liber de calitate în familie cu jocuri copii interactive

0

Începând cu vârsta de 6 ani, copiii împreună cu părinții sau alți prieteni pot să introducă în rutină jocurile de societate. Aceste jocuri copii interactive au numeroase beneficii atât asupra dezvoltării intelectuale a copilului, cât și asupra relațiilor părinte-copil.

O relație copil-părinte se poate suda în timpul unor jocuri copii interactive

Jocuri interactive de societate pentru copii 6 ani+ La Cucaracha Ravensburger preț

Jocuri interactive de societate pentru copii 6 ani+ La Cucaracha Ravensburger

O seară liniștită în familie, cu jocuri copii interactive, este ideală pentru dezvoltarea unei relații mai bune cu copilul tău. Acesta este momentul perfect pentru a discuta și pentru a dezbate problemele care îl apasă. Poate vei afla că micuțul tău este supărat din cauză că petreceți prea puțin timp împreună, poate nu îi place educatoarea sau și-a creat prieteni noi la grădiniță. Un studiu realizat de o editură de jocuri copii interactive dovedește că 64% dintre respondeți au găsit jocurile de societate un mod interactiv de a scăpa de stres și de a avea o minte antrenată.

Mai deștepți cu jocuri copii interactive?

Copiii învață foarte repede și rețin cu ușurință regulile unor jocuri copii interactive. Tocmai de aceea jocurile de societate sunt ideale pentru vârsta de 6+ ani, când cei mici își dezvoltă din plin creativitatea, imaginația și capacitatea de a face strategii.

Același studiu amintit anterior certifică faptul că peste 75% dintre familiile cu copiii care au regulat această activitate de grup au observat beneficii educaționale ale copiilor. Asta înseamnă că cei mici au devenit mai responsabili, mai isteți și au reușit ulterior să rețină mai multe informații utile.

De exemplu, gama de jocuri copii interactive cu La Cucaracha Ravensburger este ideală pentru a pune în practică atât strategia fiecărui jucător, cât și norocul. Aceste jocuri copii interactive îi învață pe cei mici cum să lucreze mai eficient în echipă, cum să reacționeze în caz de înfrângere și cum să fie perseverenți. În plus, aceste jocuri copii interactive La Cucaracha Ravensburger sunt și foarte amuzante, find o modalitate de relaxare ideală pentru întreaga familie.

Descriere jocuri interactive de societate pentru copii 6 ani+ La Cucaracha Ravensburger

Jocurile interactive de societate pentru copii 6 ani+ La Cucaracha Ravensburger îi vor amuză pe toţi copiii mai mari de şase ani, constituind şi o modalitate distractivă şi relaxantă de petrecere a timpului liber al adulţilor. Gândacul de bucătărie este „personajul principal” al acestui joc, şi deci, cel în jurul căreia se învârte întreagă acţiune. Jucătorii trebuie să prindă cât mai repede gândacul de bucătărie, folosindu-se de ustensilele date pentru a-l atrage în capcană pe „inamic”. Ustensilele vor putea fi folosite însă numai după aruncarea zarurilor. Cei mai norocoşi vor aruncă zarurile în aşa mod încât vor avea voie să folosească o furculiţa, un cuţit sau o lingură pentru prinderea gândacului în capcană. Jocurile interactive de societate pentru copii 6 ani+ La Cucaracha Ravensburger se recomandă a fi jucate de către 2 până la 4 persoane.

Mai multe detalii despre aceste jocuri interactive de societate pentru copii 6 ani+ La Cucaracha Ravensburge, dar și despre alte jocuri de societate pentru copii şi familie găsiți pe kiddys.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Timp liber de calitate în familie cu jocuri copii interactive, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor