Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Jucarii educative pentru meseriile preferate de copii pana in 10 ani Curtea clinicii veterinare Playmobil

154.50 Lei
(154.50 Lei Pret cu TVA)
PM5531
Momentan Indisponibil

Descriere jucarii educative pentru meseriile preferate de copii pana in 10 ani Curtea clinicii veterinare Playmobil

Jucariile educative pentru meseriile preferate de copii pana in 10 ani Curtea clinicii veterinare Playmobil sunt potrivite pentru joaca in colectivitate. Copiii se pot reuni in grupuri pentru a se juca cu animalele din Curtea clinicii veterinare, care se afla in perioada de recuperare dupa diverse interventii medicale prin care au trecut la clinica. Jucariile educative pentru meseriile preferate de copii pana in 10 ani Curtea clinicii veterinare Playmobil ii introduc pe cei mici intr-una dintre profesiile pe care le vor putea practica la maturitate, aceea de medic veterinar. Aceste jucarii fac parte dintr-un set ce include piese pentru construirea curtii clinicii veterinare, dar si o serie de animale figurine si asistenti medicali veterinari ce se ingrijesc de pacientii aflati in perioada de recuperare.

COD: PM5531

 

Caracteristici jucarii educative pentru meseriile preferate de copii pana in 10 ani Curtea clinicii veterinare Playmobil

•    Gama: Vet Clinic;
•    Varsta recomandata: 4 - 10 ani;
•    Dimensiuni cutie: 48 x 30 x 20 cm;
•    Nu necesita baterii.

 

Dragi parinti, stiti ce jucarii educative pentru copii au beneficii reale asupra dezvoltarii celor mici?

Joaca ocupa o foarte mare parte din timpul copiilor. Tocmai de aceea este responsabilitatea parintilor sa aleaga jucarii educative pentru copii, care sa nu fie periculoase si care sa ii ajute pe cei mici sa se dezvolte.

Inca de la nastere, parintii cauta jucarii educative pentru copii ce ii ajuta sa se dezvolte fizic si mental

In primele luni de viata, parintii cumpara copiilor jucarii zgomotoase, ce ii pot calma pe cei mici atunci cand plang. Ulterior, jucariile din lemn sunt ideale pentru a-i dezvolta copilului capacitatea de a corela miscarea mainii cu ochii. Astfel micutul incepe sa prinda jucariile, sa le mute dintr-o mana intr-alta sau sa le duca la gura. Cand sunt putini mai mari, dupa varsta de 4 ani, le putem darui micutilor nostri jucarii educative pentru copii asa cum sunt puzzle-urile sau jocurile ce au drept tema o meserie.

Copiii intre 4 si 10 ani pot primi cadou jucarii educative pentru copii cu animale

Exista pe piata foarte multe jucarii educative pentru copii ce se bazeaza pe o meserie. Avem jucarii educative pentru copii in curtea clinicii veterinare, cu pompieri, cofetari, coafor, arhitecti, doctori, mecanici etc. Daruindu-i jucarii educative pentru copii, micutul isi dezvolta capacitatea de a intelege cum functioneaza lumea exteriora.

Jucandu-se cu jucarii educative pentru copii in echipa, alaturi de parinti sau de alti copii, micutul comunica mai eficient, discuta, explica si, foarte important, invata sa imparta din figurinele lui cu ceilalti. Nu mai avem in acest moment un copil egoist, ci unul care se deschide si empatizeaza cu nevoile celorlalti.

De ce sunt atat de apreciate aceste jucarii educative pentru copii ce au drept tema o meserie?

Aceste jucarii educative pentru copii, cum sunt cele clinica veterinara, sunt extrem de apreciate de catre cei mici deoarece ei se pun in pielea veterinarului si, in acest fel, isi dezvolta imaginatia. Copiii iubesc animalele si vor sa le ingrijeasca, sa le trateze. Cu jucarii educative pentru copii cu medic veterinar, cei mici pot construi grajduri, pot vindeca animalele fie gradinita sau acasa.

Fără recenzii

Lăsă o recenzie