Categorii Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Statia de salvamari, barca de salvare, ambulanta pentru copii - Playmobil

06.08.2015
de catre Admin Kiddys.ro

Statia de salvamari, barca de salvare, ambulanta pentru copii - Playmobil
In functie de varsta, jucariile pentru copii se impart in mai multe categorii. Exista jucarii creative, jucarii educative, jucarii pentru invatarea meseriilor, jucarii figurine ce infatiseaza diverse personaje de desene animate si jucarii de construit. Jucariile educative sunt recomandate copiilor cu varste mai mari de patru ani, intrucat, in aceasta perioada a copilariei, cei mici sunt receptivi la o serie de informatii noi care ii vor ajuta sa isi dezvolte cunostintele. Setul de jucarii hazlii si educative Statia de salvamari cu farul luminos Playmobil pentru copii este ideal pentru baietii si fetitele cu varste cuprinse in intervalul 4-10 ani. Cu ajutorul acestui set de jucarii, cei mici vor avea ocazia sa cunoasca, prin joaca, una dintre meseriile practicate de adulti si pe care chiar ei vor putea sa o urmeze cand vor fi mari. Este vorba despre meseria de salvamar, eroul care salveaza vieti de la inec. Setul de jucarii hazlii si educative Statia de salvamari cu farul luminos Playmobil pentru copii include cinci figurine ce infatiseaza salvamari echipati corespunzator, o barca, doua colace de salvare, un tub de oxigen, statii walkie-talkie, echipament medical de prim ajutor, un extinctor si multe alte accesorii.
Jucaria de actiune Barca de salvare Playmobil pentru baieti si fete de 4 ani face parte din gama de jucarii Coast Guard si are un rol educativ pentru cei mici, intrucat ii indeamna pe acestia sa isi imagineze diferite scenarii de acordare a ajutorului, practicand, in joaca, meseria de salvamar. Cu ajutorul jucariei de actiune Barca de salvare Playmobil pentru baieti si fete de 4 ani, cei mici pot sa isi imagineze ca participa la misiuni periculoase de salvare a unor oameni aflati in pericol de inec, in valurile furioase ale marii. Copiii vor intra in actiune si, cu ajutorul barcii de salvare dotate cu instrumente si echipamente de prim ajutor, vor porni in cautarea celor care au nevoie sa fie salvati din apa. Scenariul plin de adrenalina ii va capta pe cei mici. Jucaria de actiune Barca de salvare Playmobil pentru baieti si fete de 4 ani include o barca utilata complet, la bordul careia se afla trei salvamari.
Jucaria educativa pentru meserii alese de copii mai mari de 4 ani Ambulanta Playmobil le ofera posibilitatea celor mici sa afle mai multe despre echipamentele de prim ajutor folosite pentru salvarea vietilor omenesti. Ambulanta este un autovehicul care transporta pacientii care au nevoie de ingrijiri medicale de urgenta, la spital, acolo unde vor fi tratati in mod corespunzator. Jucaria educativa pentru meserii alese de copii mai mari de 4 ani Ambulanta Playmobil este ideala pentru scenarile de salvare pe care si le creeaza cei mici. Cu ajutorul ambulantei de jucarie, victimele surprinse de diverse calamitati sau dezastre pot fi transportate de urgenta la o unitate medicala pentru a primi ingrijiri medicale. Usile din spate ale ambulantei de jucarie se pot deschide pentru a facilita introducerea pacientilor, iar pentru confortul ranitilor poate fi folosita si targa existenta in interiorul autovehiculului.

Caruselul din parcul de distractie si roata uriasa cu lumini Playmobil - Amusement Park

06.08.2015
de catre Admin Kiddys.ro

Caruselul din parcul de distractie si roata uriasa cu lumini Playmobil pentru copii - Amusement Park.
Jucariile de distractie si voie buna Caruselul din parcul de distractie Playmobil pentru copii pana in 10 ani sunt potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fetite. Orice copil cunoaste bucuria si aventura din parcurile de distractii, iar caruselele existente acolo sunt favoritele micutilor. Prin intermediul jucariilor de distractie si voie buna Caruselul din parcul de distractie Playmobil pentru copii pana in 10 ani, cei mici isi pot retrai momente de aventura pe care le-au petrecut in parcul de distractii. Acest set de jucarii include patru figurine, doi adulti si doi copii si un carusel ce poate fi miscat fie manual, fie cu ajutorul unui motor electric ce poate fi achizitionat separat. Intervalul de varsta pentru care este recomandat acest set de jucarii este de 4 pana la 10 ani.
Jucaria amuzanta de exterior Roata uriasa cu lumini Playmobil pentru copiii tai dragi face parte din gama Amusement Park si este recomandata intervalului de varsta 4-10 ani. Cu ajutorul acesteia, copiii isi pot imagina scenarii pe care unii dintre ei le-au trait in realitate, atunci cand au vizitat parcurile de distractii. Jucaria amuzanta de exterior Roata uriasa cu lumini Playmobil pentru copiii tai dragi nu are nevoie de baterii, intrucat poate fi actionata manual. Daca se doreste achizitionarea separata a unui motor electric, roata uriasa cu lumini de jucarie va functiona pe baterii. Atat fetitele, cat si baietii, vor fi incantati sa urmareasca functionarea acestei jucarii, imaginandu-si diverse scenarii in parcul de distractii.

Jucarii pentru copii Grajdul cu caluti si insula comorilor Playmobil kiddys ro

06.08.2015
de catre Admin Kiddys.ro

Jucării vesele, distractive și ieftine pentru copii până în 10 ani Set mobil insula piraților Playmobil Copiii adoră poveștile cu pirați neînfricați ce călătoresc luni întregi pe mări și oceane pentru a descoperi comorile ascunse din adâncul apelor. Setul mobil insula piraților de la Playmobil reprezintă cadoul ideal pentru fete și băieți, întrucât conține componentele necesare pentru ca cei mici să își creeze propria poveste cu pirați.

Disney Palace Pets - jucarii pe kiddys ro

06.08.2015
de catre Admin Kiddys.ro

Disney Palace Pets - jucarii pe kiddys ro. Jucariile Disney Palace Pets sunt favorite pentru multi copii si incanta zambetele lor atunci cand le folosesc.

Ideale pentru fetițe mai mari de 4 ani, jucăriile figurine de la Disney Palace Pets sunt cadoul ideal pentru orice copil. Fetițele se pot bucura de compania animalelor preferate din desenele animale ce pot fi îmbrăcate, pieptenate și accesorizate și care asigură buna dispoziție în orice moment.